Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítás és fizetés

Szállítás és annak költsége
A megrendelt csomagok kiszállítása cégünk saját autóival illetve a GLS és CS80 cégekkel történik. Amennyiben a kiszállítás idejében Ön nem tartózkodna a megadott címen, a kézbesítő értesítést hagy a küldemény megérkezéséről.

A csomag szállítási és csomagolási díjai

  • Csomagok (0 - 30 kg): 1.500 Ft + ÁFA (bruttó 1.905 Ft).
  • Ingyenes szállítás 30.000 Ft feletti rendelés esetén.

A MOTE Kft. fenntartja a jogot, hogy amennyiben egy címről visszakapja a küldeményt, akkor a kiküldés újbóli kérésére a megrendelést a postaköltség újbóli felszámolásával teljesíti, illetve a továbbiakban arra a névre és címre csak előre fizetés esetén teljesíti a megrendeléseket.

A szállítási költség pontos összege elérhető az ügyfél számára a rendelés leadása pillanatában, a rendelésben lévő termékektől függően (méret, súly, felhasznált anyagok). Az edeko.hu belső mutatók segítségével felbecsüli a szállítás költségét, melyet az Ügyfél kifejezetten elfogad a megrendelés leadásával, függetlenül attól, hogy milyen adatok szolgáltak a költség meghatározásának alapjául. Ennek eredményeként az ügyfél nem igényelhet alacsonyabb szállítási árat saját tömegellenőrzés vagy mérés alapján.

A megrendelés házhozszállításának határidejét a rendelés időpontjában vagy az egyedi vevői rendelés visszaigazolásában közöljük, melyet a következő tényezők befolyásolhatnak: az áru átszállítása a beszállítótól az edeko.hu-hoz, feldolgozási idő a beszállító és a edeko.hu logisztikai központjában, munkanapok száma az adott hónapban, a megrendelt termékek mennyisége és ezek feldolgozási ideje, stb. A szállítás teljes ideje késhet egy hosszabb futamidős termék miatt, vagyis az Ügyfél elfogadja, hogy a több termék együttes rendelése esetén a szállítási határidő a leghosszabb kiszállítási idejű termék kiszállítási határidejével egy időben fog történni. Főszabály szerint egy rendelés termékei egyazon küldeményben kerülnek kiszállításra, egy közös nyomkövetési számmal (azaz nem létezik egy rendelés részleges kiszállítása).

A házhoz szállítása vállalt perióduson (általában 2 nap és 6 hét között változik) belül történik, és az Ügyfél bármikor tájékozódhat a kiszállításra vonatkozóan. Abban az esetben, ha a termék kézbesítése a fent említett periódusnál hosszabb ideig tart, az edeko.hu azonnal tájékoztatja az Ügyfelet e-mailben, két lehetőséget kínálva: az Ügyfél írásban lemondhatja a rendelést/ terméket vagy elfogadja a javasolt új kézbesítési időpontot. Abban az esetben, ha a kifizetés előlegben megtörtént, a kifizetett összegeket teljes egészebben visszafizetik az elállás időpontjától számított 14 napon belül, a törvény előírásainak megfelelően.

Bizonyos feltételek mellett az edeko.hu ingyenes szállítást kínálhat (a szállítási díjat 0 ft-nak számolva). Ez az ajánlat nem vonatkozik az esetleges kezelési költségre, amely külön fizetendő. Az ingyenes szállítási díj akkor alkalmazható, ha az áru összértéke meghaladja a 30 000 Ft-ot, de csak bizonyos körülmények között, beleértve, de nem kizárólagosan:
a. 3 kilogramm alatti csomagsúly.
b. a rendelés fenntartása a kezdeti formában (változtatások/halasztások nélkül)
c. a rendelés módosítása az edeko.hu kezdeményezésére: kézbesítési időszak módosítása (halasztás), nem elérhető termékek, rendszerhibák stb.

Az ajánlatokról az edeko.hu az Ügyfelet tájékoztatja amelyeket az Ügyfél a megrendelés időpontjában elfogad. Az ingyenes szállítás ajánlata nem zárja ki a kezelési többlet behajtását a nagyméretű csomagok esetében.

Fizetés
A fizetés módjai:

  • bankkártyás fizetéssel a megrendelés folyamán,
  • banki átutalás (előre utalás),
  • telephelyi átvétel esetén a termék átvételekor készpénzben történik (készpénzes fizetés),
  • a kézbesítőnek a csomag átvételekor készpénzben történik (utánvétel).

A feltüntetett árak bruttó árak (tartalmazzák az ÁFA-t) és forintban értendők.
A feltüntetett árak visszavonásig érvényesek.